Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MIDI PX-130 Synthesia Mac OSX'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Casio Discussion
    • General Casio Discussion
    • Casio Cast
    • Share your music here
  • XW-series
    • General Discussion
    • XW-Series and the iPad
    • XW Sequencing
    • XW-P1 Specific
    • XW-G1 Specific
    • XW Downloads
    • XW-J1
    • XW-PD1
  • Privia Stage Pianos
    • Privia Pro PX-5S
    • PX-560M
    • PX-3S
  • Privia & Celviano Digital Pianos
    • General Discussion
    • Celviano Grand Hybrid Series
    • PX-360 and CGP-700
    • Privia x50 x60 Series
    • Celviano AP-x50 and x60 Series
    • Privia x30 Series
    • Celviano AP-x20 Series
  • MZ-X Series
    • MZ-X500 / MZ-X300
  • CTK / WK / LK Portable Keyboards
    • General Discussion
    • WK-7500/7600 - CTK-7000/7200
    • WK-6500/6600 - CTK-6000/6200
    • Other CTK/WK Models
    • LK-series
  • Classic Casio
    • Classic Casio Discussion

Categories

  • CASIO Official Files
    • Privia PX-5S
    • Privia PX-560
    • MZ-X
    • XW-Synths
    • XW-PD1
  • Community Created Files
    • Privia PX-5S
    • PX-560
    • XW-Synths
    • CTK / WK
    • MZ-X
  • Other Casio Products

Found 1 result

  1. PX-130 MIDI issues

    HI! I have the Privia PX-130 and I am trying to connect my keyboard to my MacBook Pro running OSX 10.10.5 Yosemite. When I enter USB mode, a drive appears in my finder called "Piano" and holds three folders that include "MUSICLIB" "RECORDER" and "STATELOG". I want to use the program Synthesia with it, but the Synthesia program does not show my piano in the devices menu. I am unsure whether this is an issue with my Piano itself, my mac software, or the synthesia program and am seeking advice as to what steps I could take to find out which and solve the issue. Thank you!
×