Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clicking'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Casio Discussion
    • General Casio Discussion
    • Casio Cast
    • Share your music here
  • XW-series
    • General Discussion
    • XW-Series and the iPad
    • XW Sequencing
    • XW-P1 Specific
    • XW-G1 Specific
    • XW Downloads
    • XW-J1
    • XW-PD1
  • Privia Stage Pianos
    • Privia Pro PX-5S
    • PX-560M
    • PX-3S
  • Privia & Celviano Digital Pianos
    • General Discussion
    • Celviano Grand Hybrid Series
    • PX-360 and CGP-700
    • Privia x50 x60 Series
    • Celviano AP-x50 and x60 Series
    • Privia x30 Series
    • Celviano AP-x20 Series
  • MZ-X Series
    • MZ-X500 / MZ-X300
  • CTK / WK / LK Portable Keyboards
    • General Discussion
    • WK-7500/7600 - CTK-7000/7200
    • WK-6500/6600 - CTK-6000/6200
    • Other CTK/WK Models
    • LK-series
  • Classic Casio
    • Classic Casio Discussion

Categories

  • CASIO Official Files
    • Privia PX-5S
    • Privia PX-560
    • MZ-X
    • XW-Synths
    • XW-PD1
  • Community Created Files
    • Privia PX-5S
    • PX-560
    • XW-Synths
    • CTK / WK
    • MZ-X
  • Other Casio Products

Found 1 result

  1. I recently acquired a CZ101 one but this one seems to make a clicking noise when it receives MIDI data on other channels. For example, CZ set to channel 1, notes being played on channel 16 make a clicking noise corresponding to their durations, so its not random noise. If I turn them off in the MIDI program, those other channel clicks disappear, but the receiving channel still plays the clicks from its midi on messages. Playing the same patches via the keyboard there is no such raspy clicking noises. I was hoping somebody may have encountered this problem before and new how to fix it. thanks
×