Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wk-3000'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Casio Discussion
    • General Casio Discussion
    • Casio Cast
    • Share your music here
  • XW-series
    • General Discussion
    • XW-Series and the iPad
    • XW Sequencing
    • XW-P1 Specific
    • XW-G1 Specific
    • XW Downloads
    • XW-J1
    • XW-PD1
  • Privia Stage Pianos
    • Privia Pro PX-5S
    • PX-560M
    • PX-3S
  • Privia & Celviano Digital Pianos
    • General Discussion
    • Celviano Grand Hybrid Series
    • PX-360 and CGP-700
    • Privia x50 x60 Series
    • Celviano AP-x50 and x60 Series
    • Privia x30 Series
    • Celviano AP-x20 Series
  • MZ-X Series
    • MZ-X500 / MZ-X300
  • CTK / WK / LK Portable Keyboards
    • General Discussion
    • WK-7500/7600 - CTK-7000/7200
    • WK-6500/6600 - CTK-6000/6200
    • Other CTK/WK Models
    • LK-series
  • Classic Casio
    • Classic Casio Discussion

Categories

  • CASIO Official Files
    • Privia PX-5S
    • Privia PX-560
    • MZ-X
    • XW-Synths
    • XW-PD1
  • Community Created Files
    • Privia PX-5S
    • PX-560
    • XW-Synths
    • CTK / WK
    • MZ-X
  • Other Casio Products

Found 1 result

  1. Hi all, so the WK-3000 manual says that the Registration Memory stores (among others) the synthesizer mode settings. Those are, for example, OctShift (octave shift) and level (loudness). However, when I store some settings and then re-open them with the BANK button, these settings are gone and set to default. For example, I want the layered instrument to be only level 60 (default is 120). I save the settings. They work. But as soon as I re-open them, the settings are level 120 again. Same applies to Octave shift (very annoying!!) and probably all other synth settings. Other settings like instruments, layer, split and so on are saved, this issue seems only to affect the synth settings. This way I really can't use registration memory at all because I would have to manually re-adjust everything in synth settings each time. Does anyone else have this problem? Is there some kind of official statement why it does not work? Thanks!
×